Появи се за пръв път от години  Бившият собственик на

...
Появи се за пръв път от години  Бившият собственик на
Коментари Харесай

Бившата на Бойко Борисов излезе на светло

Появи се за пръв път от години 

Бившият притежател на СИ банк - бизнесдамата Цветелина Бориславова бе уловена от папараци да излиза от първокласен автомобил с водач на столичната ул. " Славянска ", написа вестник Ретро. Дългогодишната някогашна другарка на Бойко Борисов отдавна не се появява на всемирски събития, не дава изявленията, заобикаля настойчиво светлините на прожекторите.

Разлъката на двамата стартира, откакто кметът на София стана министър председател на България през 2009 година Двамата поддържат прилични, само че не изключително близки връзки, настояват техни общи другари.

Цветелина Бориславова живее в луксозна постройка, която се води почетно консулство на Исландия. Тя е почетен консул на Исландия в България и има дипломатически паспорт, който ѝ обезпечава имунитет. Къщата се пази от денонощна защита.

Милионерката, която получи към 170 милиона лв. за дяловете си в СИБАНК, има огромна вила на Халкидики в Гърция, много пътува по света. В средите на богатите софиянки Цветелина е известна като дисциплинирана и ревностна посетителка на скъпите козметични салони в столицата. Преди 10-ина години фамозната дама си направи пластична интервенция във Виена. Както се вижда от фотосите, Цветелина поставя деликатни грижи за своята хубост.

През декември 2010 година изданието „ 100 най-богати българи “ на вестник „ Пари “ уточни Цветелина Бориславова като най-богатата българка, притежаваща 219,8 милиона лв..
 Снимка: ПИК
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР